17.10.12

254/365

Terasa se betonuje.

5 comments:

  1. Vy máte modrá okna a světlou fasádu!!! Můj sen! Konečně to vidím v reálu a já neskutečně děkuju, že jsem narazila na váš blog.
    Ano, jde to - modrá okna a světlá/bílá fasáda...hned ráno musím ukázat manželovi, který mi tvrdí, že to bude asi vypadat divně.
    Terka

    ReplyDelete
  2. Terko, tak modrá okna ani bílou fasádu bohužel nemáme. Ta fotka klame. Okna máme hodně tmavě šedá a fasádu hodně světle šedou. Na sluníčku vypadá skoro bílá, za šera zase docela tmavě šedá.

    Krásný funkcionalistický dům s bílou fasádou a modrými okny je na Havlíčkově ulici v Masarykově čtvrti v Brně. Zkusím někde na netu najít fotku.

    ReplyDelete
  3. Tak jsem fotku našla i s historií domu: http://www.bam.brno.cz/objekt/c016-vila-spitzer?filter=code&streetSearch=havl%C3%AD%C4%8Dkova&code=C001

    ReplyDelete
  4. Anebo tady jsou ještě modrá okna, ale fasáda je už tmavší http://www.bam.brno.cz/objekt/c053-odborna-skola-pro-zenska-povolani-vesna?filter=code&streetSearch=lipov%C3%A1&code=C001

    ReplyDelete
  5. Tak fotky klamou pěkně, ale i kombinace tmavě/světle šedá zní zajímavě. :)
    Děkuju moc za fotky. JE to pro mě velké povzbuzení, cítila jsem se se svým názorem na barvu oken a fasády jako z jiného světa.
    Pokud se to zdaří,za rok přidám fotky, jak se to povedlo u nás .
    Krásnou neděli.
    Terka

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.