14.8.12

V kuchyni

 Lečo vařím poměrně často, dnes jsem vyzkoušela recept Dity P. z Albertího časopisu.


 Hňáci, hňáci, hňáci. Vykrajování perníčků Jů bavilo.
Jablíčko mi přivezla sestra z vídeňské Magrittovy výstavy. Klokan je suvenýr z australských domácích potřeb.

3 comments:

  1. Evi, sepsala jsem stručný návod na háčkované puntíky. Po prolistování tvých návodů je mi jasné, že je to skoro troufalost nazývat ho návodem, ale snad pomůže. P.

    ReplyDelete
  2. http://crochethealingandraymond.wordpress.com/

    toto jsem dnes objevila na netu,mohlo by tě to,Evi,zajímat...mě to nadchlo Milky

    ReplyDelete
  3. Taky jsem dneska dělala to lečo...mňam. velmi dietní:)

    ReplyDelete