17.5.12

102/365

Do schránky dnes dorazil malý balíček se šatičkama z druhé ruky. Na fotce bohužel není vidět Justýnčino nadšení ani nové silonky, se kterými chtěla i spát. Po těchto šatech toužím od té doby, co jsem spatřila tuhle fotku. A díky téhle jsem věděla, že existuje i růžová varianta. Modrou variantu jsem na mimibazaru zatím neulovila, ale třeba se mi poštěstí později, Justýnce sluší i ta růžová. V blízkých dnech by měly dorazit ještě dva šatičkové balíčky, tak radosti bude doufám ještě víc. Ona Justýnka si totiž odmítá oblíci kalhoty, nosí jedině sukně a šaty, leze mi do skříně, bere si moje silonové podkolenky a nosí je jako samodržící punčochy. Bačkůrky se pak promění v plesové botičky na podpatku, já musím pustit hudbu a ona si tu tančí s nějakým chlapečkem Kubou, který je o kousek vyšší než ona.

6 comments:

  1. Jojo, taky ty modré na MMB lovím už nějakou dobu a zatím neúspěšně :-)
    Justýnce moc sluší... posedlost sukněmi závidím, A je nechce nosit ani za nic.

    I.

    ReplyDelete
  2. To dobře znám...jen si to užívej, jednou se nám po tom bude stýskat!!

    ReplyDelete
  3. Jůůů, naše šaty :-)) Sárinka už je má letos jako tuniku, ale nevadí, pořád jsou čupr. Jen teda jsi mi tou fotkou připomněla, jak ten rok utekl, v pondělí bude mít Sára 3 roky!

    ReplyDelete
  4. To je skvělá zpráva. Vyrůstá nám nová generace žen, které nebudou nosit celý rok jen džíny :-)
    Justýnce to moc sluší!

    ReplyDelete
  5. Ivčo, taky se ti tak líbí, co? Posedlost sukněmi netřeba závidět, ona chce v šatech i sáňkovat. Každé oblékání nám trvá půl hodiny, protože Jů by chodila jen v šatech a ted nově i v silonkách. Víc vrstev netřeba ani kdyby venku sněžilo.

    Už aby bylo teplo a bylo jedno v čem chodí. jenže to zas bude lítat nahatá, jak ji znám.

    Lenko, vypadá to tak.

    Evulo, jojo, jsou to vaše šaty. Sárince předem gratuluju k třetím narozeninám. Utíká to rychle.

    ReplyDelete
  6. No jo, líbí se mi moc :-)

    Teď tu mám rozešité šaty pro A na ségřinu svatbu. Jestli si je nebude chtít obléct, tak mě klepne, nechávala jsem si poslat látku až ze Států...

    I.

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.