9.3.12

Potkaňák na cestách

Fotka Jolanky s potkanem z IKEY, mi připomněla, že jsem s ním jedno jaro strávila stáž ve Francii. Dostala jsem jej darem od svého tehdy ještě budoucího muže před odjezdem. Takže nyní následuje série potkaních fotek z Francii. Jsem zvědavá, jestli poznáte aspoň jedno z míst, kde je to focené. Jedno z nich je jasné jako facka, ostatní je často nemožné poznat. Fotky jsou řazeny zcela náhodně.Teď mě ještě napadá, povzdech nad tím, jaké to byly časy, kdy jsem si mohla tak svodobně sama cestovat. Snad to nebude dlouho trvat a s holkama tady někam vyrazíme. Už mám v hlavně svoji vysněnou destinaci. Loňské řecko bylo skvělé, ale bylo tam příliš mnoho moře a měst a příliš málo hor a přírody.

2 comments:

  1. Evule, poznala jsem pouze Mont St. Michel a St. Malo, nebot tato mista mam uz prosla. TGV mozna nadrazi Rennes? Zbytek se rada podam.
    Mam totiz tchanovce v Bretani, Morbihan, kousek od Vannes. kdyby to slo, hned bych se tam odtehovala. Takhle tam travime aspon prazdniny.

    ReplyDelete
  2. Tak to si koukám potkaňák pěkně užil:) Neboj období doma nám jednou skončí, taky mě táhnou dálky. Jinak k tomu ŘEcku, na krásnou přírodu a hory je bohatý ostrov Lefkada, moc doporučuji, jen s dětmi je to cestování tam trošku obtížnější:)

    ReplyDelete

Děkuji za Vaše slova.