8.8.13

Knihovna


Nedávno se v noci přihnala bouřka. Vytáhli jsme ze zásuvek počítač i televizi. Najednou byl čas vybalit z banánovek knížky. Víc takových černých hodinek. ještě pořád je co vybalovat a uspořádávat.


7.8.13

Oslava pro děti





Je za námi a už mám i uklizeno :-) Bylo to moc fajn. Dlouho jsem řešila, jaký upeču dort, aby dětem chutnal a aby byl snadno upečený. Zvítězilo těsto na mrkvové muffiny s citronovou polevou. Snadné, rychlé a chutné. Až na naši Jó a ještě jedno dítko ho snědly všechny děti.

Rodinná oslava

Měla bych chystat zítřejší Jůinu dětskou oslavu, ale nějak nemám sil. Tak aspoň pár fotek ze sobotní rodinné oslavy, kdy se slavily nejen čtvrté narozeniny naší Jů, ale i mužova Kristova léta. 

Chystání chlebíčků s "veselou" babičkou.

 Jů si přála čokoládový dort. Tak tady je pravý pařížský dort.

Klippan plný dárků. Jak by ne, když se sejdou čtyři milující babičky, tři dědečci, nějaké tety a strýčkové.

 Nejlepším dárkem bylo tentokrát kolo. Hned ten večer jsme ho šli vyzkoušet. Mysleli jsme, že dovedeme Jů s kolem do klidné uličky a tam, že si ji budeme pouštět mezi sebou. jenže ona na kolo (bez přídavných koleček) v nestřežené chvilce nasedla a odjela. Pořád se nemůžu vzpamatovat z toho, že to šlo tak hladce. je to holka moje šikovná.

A nakonec muž s ideálním dárkem do horkých letních dní.

1.8.13

Barevné řetízky


Pravidelné čtenářky blogu Markéty Baletkové si jistě pamatují její kolečkové řetězy. Tak už je máme i u nás doma. Na okně i na větvi nad jídelním stolem. Z tvrdých papírů a z barevných vzorníčků jsme je s holkama vyrazily razidly. Dnes Jů dostala ještě jedno srdíčkové, tak možná přibudou i další.